Tananyag leírás

 

Tananyag leírás és módszertani útmutató

Kinek ajánlom az online tananyagomat?

Neked szól, ha szeretnél váltani és átalakítani életmódodat egészségesebbé, a  rendszeres testmozgást gyakorlatait beépítve.  Egészen az alapoktól indulva elsajátíthatod a testmozgás helyes végzését, rendszeres alkalmazásának fontosságát, alapvető anatómiai alapot kapsz, a testfelépítésünkről, az izmokat és csontjainkat tanulmányozzuk , majd a leírt gyakorlatokkal egészségesebbé  válhat és szebbé varázsolhatod alakodat.

Hogyan kezdjünk neki a tananyagnak?

Holnapom jobb oldalán lévő menüsávban található a Tananyag Tartalomjegyzéke, az első leckétől az utolsóig. Szisztematikusan ajánlott haladni az egyes leckék között, sorrendben. Az első lecke bevezetéssel indul, melyben alapvető gondolatokat osztok meg veletek a mozgással kapcsolatban.

“Tovább a következő leckére” Minden lecke végén megtalálható ez a felirat, mely átvezérel bennünket a következő tananyagra. Így nem muszáj a menühöz visszalapozni.

 Letölthetem az egész tananyagot?

Igen, a Tananyag teljes letöltése menüponttal, lehetősége nyílik az egész tananyagot letölteni és archíválni a számítógépére. Így akkor is tudja olvasni és tanulmányozni az egyes leckék szöveges változatát, amikor épp nincs interneten. A tananyag mentett változtata, a videókat és hananyagokat nem tartalmazza, csak a linkeket.

Tanulásmódszertani ajánlásaim:

Az egyes leckék feldolgozása körülbelül 5-20 percet vesznek igénybe, témától függően.

Fontos!

 
Ahol ezt az Fontos! ikont látod, az egyes tananyagrészeknél, úgy ott különös körültekintéssel olvasd és tanulmányozd az adott részeket, mert nagyon fontos és nélkülözhetetlen információkat tartalmaz a témával kapcsolatban.

 

Ötlet

Új Ötleteket jelez ez a kép.  

 

 

Tovább a tananyag megtekintéséhez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: